• English
    • Deutsch
    • español
  • Statistics
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • español
  • Login
Search 
  •   USMP Repository
  • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
  • Ingeniería en Industrias Alimentarias
  • Search
  •   USMP Repository
  • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
  • Ingeniería en Industrias Alimentarias
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Guides
Authorization formatAffidavit of revalidationSearch manual in the USMP Academic RepositoryORCID user manualUSMP Author Guide
Legal documents
Repository politicsAbout open access

Browse

All of RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Murillo Montalvo, Christian Paolo (1)
Scudellari Seoane, María Noe (1)SubjectAlimentos (1)Antioxidante (1)
Industria alimentaria (1)
Maíz morado (1)... View MoreDate2020 (1)

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Efecto del maíz morado orgánico (Zea Mays L.) como colorante sobre características de calidad y antioxidante de un yogur probiótico 

Murillo Montalvo, Christian Paolo; Scudellari Seoane, María Noe (Universidad de San Martín de Porres, 2020)
Acceso abierto
Las bacterias probióticas del yogur y las antocianinas del maíz morado son compuestos considerados funcionales debido a los beneficios que favorecen a la salud del consumidor. Las antocianinas proporcionan característi ...
Contact us: repositorio@usmp.pe
Todos los derechos reservados. Diseñado por Chimera Software