• English
    • Deutsch
    • español
  • Statistics
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • español
  • Login
Search 
  •   USMP Repository
  • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
  • Ingeniería en Industrias Alimentarias
  • Pregrado
  • Tesis de pregrado
  • Search
  •   USMP Repository
  • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
  • Ingeniería en Industrias Alimentarias
  • Pregrado
  • Tesis de pregrado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Guides
Authorization formatAffidavit of revalidationSearch manual in the USMP Academic RepositoryORCID user manualUSMP Author Guide
Legal documents
Repository politicsAbout open access

Browse

All of RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorMontoya Matienzo, Deidamia Berenisse (1)Subject
BPM (1)
Inocuidad (1)Manipulación de alimentos (1)Snacks fritos (1)... View MoreDate2021 (1)

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Diseño de un sistema de calidad de buenas prácticas de manufactura en el proceso de elaboración de snacks fritos en la empresa SYC Frutos Secos y Snacks E.I.R.L. 

Montoya Matienzo, Deidamia Berenisse (Universidad de San Martín de Porres, 2021)
Acceso abierto
La tesis “Diseño de un sistema de calidad de Buenas Prácticas de Manufactura en el proceso de elaboración de snacks fritos en la empresa SyC Frutos Secos y Snacks E.I.R.L.” tiene como objetivo elaborar un Sistema de Calidad ...
Contact us: repositorio@usmp.pe
Todos los derechos reservados. Diseñado por Chimera Software